MAMMIE'S IS PERMANENT GESLOTEN. BEDANKT AAN ALLE KLANTEN DE AFGELOPEN 25 JAAR
 • GRATIS VERZENDING VANAF €30
 • LEVERING IN 1 -2 WERKDAGEN
 • GEEN RETOUR MOGELIJK

Tights 60den Brown

Mamsy Super Comfortabele Bruine OPAQUE 60den panty is gemaakt van de fijnste Italiaanse materialen. Super zacht en super comfortabel.

€16,00 Incl. btw
Merk:
MAMSY

Artikelcode:
Tights 60den Brown XL

Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Koop 2 voor €14,40 per stuk en bespaar 10%
Koop 4 voor €13,60 per stuk en bespaar 15%
 • Informatieplus

 • Mamsy Super Comfortabele Bruineopaque panty is gemaakt van de fijnste Italiaanse materialen. Super zacht en super comfortabel.

  Het buikstuk komt heel hoog zodat deze niet kan snijden op de buik. Wij hebben ervoor gekozen om 4 maten aan te bieden zodat iedereen de perfecte maat kan aanschaffen.

  De dubbele naden komen tijdens de zwangerschap aan de voorkant, na de zwangerschap kan je deze gewoon omdraaien en verder dragen. Perfect gewoon.

  Ook hier blijven we trouw aan onze 3 slagwoorden KWALITEIT BETAALBAAR COMFORTABEL.

  Voor je maatje te bepalen gebruik onze maattabel hier gepubliceerd of neem contact met ons op. Voor de kleur vergelijk de huidskleur van ons model en de kleur van de panty. Zo kan je een goed beeld vormen.

 • Reviews (0)plus

 • 0 sterren op basis van 0 beoordelingen
 • Tagsplus

Gerelateerde producten

MAMSY Tights 60den Black

Tights 60den Black

Mamsy Super Comfortabele Zwarte OPAQUE 60den panty is gemaakt van de fijnste Italiaanse materialen. Super zacht en super comfortabel.

€16,00
MAMSY Tights 60den Navy

Tights 60den Navy

Mamsy Super Comfortabele Marine OPAQUE 60den panty is gemaakt van de fijnste Italiaanse materialen. Super zacht en super comfortabel.

€16,00
MAMSY Tights 60den Grey

Tights 60den Grey

Mamsy Super Comfortabele Grijze OPAQUE 60den panty is gemaakt van de fijnste Italiaanse materialen. Super zacht en super comfortabel.

€16,00
MAMSY Tights 60den Wine

Tights 60den Wine

Mamsy Super Comfortabele Wijn OPAQUE 60den panty is gemaakt van de fijnste Italiaanse materialen. Super zacht en super comfortabel.

€16,00
MAMSY Tights 60den Yellow

Tights 60den Yellow

Mamsy Super Comfortabele Gele OPAQUE 60den panty is gemaakt van de fijnste Italiaanse materialen. Super zacht en super comfortabel.

€16,00
MAMSY Tights 60den Red

Tights 60den Red

Mamsy Super Comfortabele Rode OPAQUE 60den panty is gemaakt van de fijnste Italiaanse materialen. Super zacht en super comfortabel.

€16,00