MAMMIE'S IS PERMANENT GESLOTEN. BEDANKT AAN ALLE KLANTEN DE AFGELOPEN 25 JAAR
  • GRATIS VERZENDING VANAF €30
  • LEVERING IN 1 -2 WERKDAGEN
  • GEEN RETOUR MOGELIJK

Tights Polka Dots

Mamsy volledig Sheer 20den panty met Polka Dots is gemaakt van de beste Italiaanse materialen. Super zacht en super comfortabel met een perfecte fitting.

€19,00 Incl. btw
Merk:
MAMSY

Artikelcode:
Tights Polka Dots L

Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
Koop 2 voor €17,10 per stuk en bespaar 10%
Koop 4 voor €16,15 per stuk en bespaar 15%
  • Informatieplus

  • Onze 20den volledig sheer panty met Polka Dots is gemaakt van de fijnste Italiaanse materialen. Super zacht, super comfortabel met een zeer goede fitting. Hij lijkt klein maar is groots. Het buikstuk komt heel hoog zodat deze niet kan snijden op de buik. Wij hebben ervoor gekozen om 4 maten aan te bieden zodat iedereen de perfecte maat kan aanschaffen. De dubbele naden komen tijdens de zwangerschap aan de voorkant, na de zwangerschap kan je deze gewoon omdraaien en verder dragen. Perfect gewoon. Ook hier blijven we trouw aan onze 3 slagwoorden KWALITEIT BETAALBAAR COMFORTABEL. OPGELET! Voor je maatje te bepalen gebruik onze maattabel hier gepubliceerd of neem contact met ons op. Voor de kleur vergelijk de huidskleur van ons model en de kleur van de panty. Zo kan je een goed beeld vormen.

  • Reviews (0)plus

  • 0 sterren op basis van 0 beoordelingen
  • Tagsplus

Gerelateerde producten

MAMSY Tights  Back Stripe

Tights Back Stripe

Mamsy volledig Sheer 20den panty met Black Back Stripe is gemaakt van de beste Italiaanse materialen. Super zacht en super comfortabel met een perfecte fitting.

€19,00
MAMSY Tights 20den Black

Tights 20den Black

Mamsy volledig Zwarte Sheer 20den panty is gemaakt van de beste Italiaanse materialen. Super zacht en super comfortabel met een perfecte fitting.

€13,00
MAMSY Tights 20den Navy

Tights 20den Navy

Mamsy volledig Marine Sheer 20den panty is gemaakt van de beste Italiaanse materialen. Super zacht en super comfortabel met een perfecte fitting.

€13,00
MAMSY Tights 20den Brown

Tights 20den Brown

Mamsy volledig Bruine Sheer 20den panty is gemaakt van de beste Italiaanse materialen. Super zacht en super comfortabel met een perfecte fitting.

€13,00
MAMSY Tights 20den Natural

Tights 20den Natural

Mamsy volledig Naturel Sheer 20den panty is gemaakt van de beste Italiaanse materialen. Super zacht en super comfortabel met een perfecte fitting.

€13,00
MAMSY Tights  Pearl White

Tights Pearl White

Mamsy volledig Sheer 20den Parelmoer panty is gemaakt van de beste Italiaanse materialen. Super zacht en super comfortabel met een perfecte fitting.

€14,00